Himodi Sportegyesület

Himodi Sportegyesület

A sportegyesület alapításának éve: 1952., jogutódként 1985-ben alakul. Tevékenysége sportegyesületi tevékenység, egyéb sporttevékenység. Civil szervezetként a közösség érdekében a fiatalok összetartása, a versenyszerű és szabadidős sport gyakorlásához szükséges feltételek megteremtését, biztosítását tűzte ki céljául, ezzel az egészséges életmódra nevelés, a mindennapos testedzés biztosítása, az egészség megőrzése is együtt jelen van az egyesület munkájában. Tagjaink száma:61fő. Az egyesületnek alkalmazottja nincs, tagjaink önkéntesként végzik tevékenységüket.

Labdarugó csapatunk a Győr-Moson-Sopron Megyei III. osztályú bajnokságban vesz részt, felnőtt és tartalék csapattal. A felnőtt csapatban a versenysport kerül előtérbe, a tartalék csapatnál biztosítjuk valamennyi érdeklődő részére a sportolás lehetőségét. Ezzel segítjük a sportolni vágyókat, és biztosítjuk a lehetőséget testedzésre. Edzéseink nem idényszerűek, a bajnokságra felkészítő, és levezető időszak előtt és után is folyamatos az edzés, az edzés látogatásának lehetősége. Egyesületünkben nemcsak himodi lakosok vannak, nyitottak vagyunk környezetünk felé, szívesen látjuk a más településről érkező sportolni vágyókat.

2010-2011. évben felnőtt csapatunk Wellner Zsolt edző vezetésével 3. helyezést, tartalék csapatunk Horváth Attila edző vezetésével 2. helyezést ért el.

2010-ben egyesületünk kibővült asztalitenisz szakosztállyal, amely amatőr szinten működik, a helyi Általános Iskola ad helyet az asztaliteniszezni vágyóknak. Jelenleg is folyik a házibajnokság, későbbiekben pedig versenyekre is lesz lehetőség.

Szakosztályvezető: Wellner Gábor

Ezúton szeretném megköszönni az Önkormányzatnak, szponzorainknak támogatását, a lakosságnak adó 1%-nak felajánlásait, mellyel segítettek bennünket, hogy egyesületünk működhessen! Továbbra is várjuk felajánlásaikat!

Egyesületünk adószáma: 18526750-1-08

Elérhetőségek

Elnök: Kovács István
Levelezési cím: 9362 Himod, Dózsa utca 40.
Telefon: +36-70/977-2104
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Önkormányzat

HIMOD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
9362 - Himod
Kossuth Lajos utca 1.

Telefon: +36-96/255-114

 

ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS: 

https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap

Harmadik oszlop

Civil szervezetek